Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (2024)

Okullar ve işyerleri öğrencilerin ve çalışanların oyun oynamasını engelleyerek dikkatlerinin dağılmasını engeller. Yine de iş gününüz sırasında birkaç oyun oynamak, bir sonraki görevinize başlamadan önce size dinlenmeniz için birkaç dakika kazandırabilir.

Engellenen oyunları oynayabilmek için telefonunuzun veya dizüstü bilgisayarınızın güvenlik ayarlarını nasıl değiştireceğinizi öğrenmek sizin için cazip gelebilir. Ancak bunun yerine harika, engellenmemiş oyunlar oynayabilirsiniz, böylece uğraşmanıza gerek kalmaz. İşte engeli kaldırılan okul için en iyi oyunlardan bazıları.

Okul Oyunları Engellenmemiş Sıkıntınızı Bitirin 2024

Oyun sektörü, vakit geçiren ve eğlence sağlayan çeşitli türler sunmaktadır. Oyunlar tercihlerinize göre kategorize edilebilir.

Ancak okulunuzdaki çeşitli çevrimiçi oyun sitelerinde engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden engelsiz oyun sitelerini tercih etmelisiniz. Bunlar genellikle kullanıcıların çevrimiçi oyunlar oynamasına olanak tanıyan HTML tabanlı portallardır.

Aşağıdaki web siteleri, çeşitli okul ve kurumların getirdiği kısıtlamalara bakılmaksızın, sınırsız oyun oynamanıza olanak tanır. Canınız sıkıldığında vakit geçirmek için bu engellenmemiş oyunlara göz atın.

Google Oyunları

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (1)

Engellenmeyen oyunlar denilince aklımıza hemen Google oyunları geliyor. Bu, tarayıcınıza yükleyebileceğiniz bir uzantıdır.

İstediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Oyunları Google yönettiğinden ve Google aramada mevcut olduğundan, engellenmeleri pek olası değildir.

Oyunlar doğrudan tarayıcınızdan veya Chrome uzantısı yüklenerek oynanabilir. Bunu adres çubuğuna “Google oyunları” yazarak yapabilirsiniz. Arama sonuçları sayfasında en üstte listelenen oyunları bulacaksınız ve hemen oynayabilirsiniz.

Bunları oynamak için başka bir şeye ihtiyacınız yok. Aksiyon, yarış, macera, spor vb. gibi aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli türler bile var.

Çalıştır 3

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (2)

Üçlü koşmak iki mod arasında seçim yapmanızla başlar. Daha sonra, belirlenen hedefe yaralanmadan ulaşmak için engellerin üzerinden atlayıp koşabilen bir uzaylının kontrolünü ele alacaklardı. Pürüzsüz grafikleri ve basit kontrolleri Run 3'ü oldukça bağımlılık yapıcı kılıyor.

Tüm seviyeler ve başarıların yanı sıra birçok zorluk da sunuyor. Üstelik koşarken enerji hücreleri bile toplayabilirsiniz. Daha sonra bu enerji hücrelerini ek uzaylıların kilidini açmak için kullanabilirsiniz.

Engellenmemiş Oyunlar Pod'u

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (3)

Bu web sitesini oldukça ilginç bulduk. Web sitesine girdiğiniz anda size bir oyun ortamı hissi yaşatmak için ilgi çekici unsurlarla tasarlanmıştır. 90'lı yıllardaki çocuklarımız çocukken bu klasik oyunları oynarken çok eğlendiler.

Burada macera, aksiyon, savunma, bulmacalar ve spor gibi çeşitli kategoriler mevcuttur. Buradaki oyunlar berbat veya düşük kaliteli değil.

Buradaki tüm oyunlar en yüksek kalitededir. Jetpack Rusher Driving Force 4, Moto X3M for Winter ve diğer birçok harika oyunu burada oynayabilirsiniz.

sıkıldım kardeşim

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (4)

Bored Bro aynı zamanda daha uzun süre kalmanızı sağlayacak yaratıcı arayüze sahip bir web sitesidir. Web sitesinde çok fazla oyun yok, ancak listelenenlerin hepsi inanılmaz. Burada hepimizin sevdiği çok çeşitli retro oyunları oynayın.

Öne çıkan oyunları arasında Sonic, Super Mario, Mickey Mouse Sonic, Tailssky Patrol vb. gibi tüm zamanların hitleri yer alıyor. Bu oyunların tümü son derece popüler. Tüm içerik çevrimiçi olarak ücretsiz olarak mevcuttur ve diğer portallar gibi tek bir indirme gerektirmez.

Surviv.io

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (5)

Bu, yalnızca Chrome'a özgü başka bir uzantıdır. Yüklendiğinde kullanıcıların surviv.io oyununu oynamasına olanak tanır. Bahsettiğimiz önceki Chrome uzantısının aksine yalnızca bir oyun mevcut.

Survival.io çok daha bağımlılık yaratan ve ilgi çekici bir oyundur. Bu nedenle kullanıcıya seçim yapabileceği sayısız seçenek sunmaya gerek yoktur. Uzantıyı etkinleştirmek ve surviv.io'nun yönetimi devralmasına izin vermek kadar basit.

Google Doodles'ın Pac-Man'i

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (6)

En popüler retro oyunlar arasında Pac-Man muhtemelen en bilinenidir. Yetişkinlerin çoğunluğu Pac-Man oynayarak büyüdü. Yüksek yoğunluğuna rağmen bağımlılık da yapıyordu.

Pac Man, oyunların gelişimine ve oyun sahnesindeki değişimlere rağmen en sevilen oyunlardan biri olmaya devam ediyor. Bu oyun hala çevrimiçi olarak mevcuttur.

Alternatif olarak bunu Google Doodles'ın 30. Yıldönümü yayınında da görebilirsiniz. Zamanda geriye giderek 90'lı yıllara gidebilir ve nostaljiyi yeniden yaşayabilirsiniz.

SıkılmışDüğme

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (7)

Bu web sitesi adından da anlaşılacağı gibi insanların hayatındaki can sıkıntısını ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Kırmızı sıkıcı düğmeye tıkladığınızda sizi ilginç oyunların dünyasına davet eden büyüleyici bir web sitesidir.

Web sitesindeki kırmızı sıkıldım butonuna tıklamak sizi rastgele bir oyuna yönlendirecektir. Etkileşimli hale getirmek için doğum tarihinizi soruyorlar veya doğum tarihinize göre eğlenceli bilgiler ve oyunlar sunuyorlar.

Rastgele seçilmiş, ilginizi çekmeyen bir oyun bulursanız tekrar sıkılıp başka bir oyun yüklemek için butona tıklayabilirsiniz. Boş zamanlarınızda, oynayacak yeni ve ilginç oyunlar bulmak için mevcut oyunları birkaç kez atlamaya devam edebilirsiniz.

Mutlu tekerlekler

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (8)

Happy Wheels oynamak çok eğlenceli. Pek çok insan bundan hoşlanıyor çünkü karakterler korkunç ölümlere maruz kalabiliyor. Ancak eğlenceli doğasına rağmen oldukça korkutucu olabilir.

Oyun, ragdoll fiziğini oyuncuların bitiş çizgisine sağlam bir şekilde ulaşmaya veya jeton toplamaya çalıştığı yandan kaydırmalı oyunla birleştiriyor.

Happy Wheels'ta çeşitli karakterler ve seviyeler vardır. Oyunun oynanışı kolay gibi görünse de amacına ulaşmak kesinlikle öyle değil. Bunların hepsi içinden geçmeniz gereken ölümcül tuzaklar yüzünden.

Giriş Çıkış Oyunları

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (9)

Google oyunlarına benzer şekilde IO oyunları da onlarla karşılaştırılabilir. Sitedeki birçok oyun arasından seçim yapabilirsiniz. Oyunlar normal web bağlantınız kullanılarak oynanabilir.

Oyunları sonsuza kadar ücretsiz oynayabilirsiniz ve bunları indirmenize veya para ödemenize gerek kalmayacak. IO oyunlarındaki oyunlar arkadaşlarınızla veya dünya çapındaki diğer kişilerle oynanabilir. Oyun deneyiminizi geliştirmek için çevrimiçi IO oyunları oynayabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kullanmaya başladığınızda seveceğiniz harika bir web sitesidir. Ve artık tek oyunculu oyunlar oynamaktan sıkılmayacaksınız. Ayrıca belirli oyunlar için Discord kanallarına katılarak çevrimiçi olarak yeni arkadaşlar edinebilir ve onlarla oyun oynayabilirsiniz.

SonSaur Oyunları

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (10)

İşte HTML tabanlı oyunları çevrimiçi oynamak için harika ve ücretsiz bir site. Burada tonlarca farklı oyun bulabilirsiniz, dolayısıyla herkes için bir şeyler vardır.

Spor, aksiyon ve macera severler için harika bir seçim var. Ayrıca HTML ve WebGL'nin yanı sıra Construct3 ve eski moda Flash oyunlarınızı da sağlarlar.

SonSaur oyunlarına erişmek için herhangi bir indirme veya kurulum gerekmez. Hepsini oynamak ücretsizdir ve çevrimiçi olarak mevcuttur. Tek gereksinim internet bağlantısıdır.

Oturum açmak gerekli değildir. Hemen oynayabilirsiniz. Google Play Store'da, bir Android cihazda oynamayı tercih ediyorsanız yükleyebileceğiniz bir Android uygulaması vardır.

Zırh Oyunları

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (11)

Bu sitede çok çeşitli oyunlar mevcuttur. Atari oyunları, macera oyunları, bulmaca oyunları vb. gibi çeşitli türlerde geniş bir oyun yelpazesi sunarken, bu listedeki herhangi bir web sitesi gibi görünebilir.

Ancak bu sitenin orijinal oyunlar nedeniyle diğerlerinden üstünlüğü var. Oyuncular ayrıca web sitesindeki oyunları derecelendirebilirler. Başka bir deyişle, kullanıcının doğru oyunu arayarak zaman kaybetmesine gerek kalmayacak.

Hooda Matematik

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (12)

Oyunlar matematikle ilgilenmenize ve öğrenmenize yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. Matematiğin genel algısı monoton olduğu ve günlük yaşamımızda bize yardımcı olmadığı yönündedir.

Bu nedenle matematikten korkulabilir ve sevilmeyebilir. Öyleyse bu web sitesine göz atın. İlginizi çekerken yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacak çeşitli eğlenceli matematik öğrenme yolları arasından seçim yapın.

Engellenmemiş Oyunlar 99

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (13)

Listemiz ayrıca Engelsiz Oyunlar 99'u da içermektedir. Bu web sitesi, yukarıda belirtilen web sitelerine erişmediğinizde ve ağınızın oyun sitelerini engellediği durumlarda da oyun ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Google Sites web sitesini barındırır. Sitede birbirinden eğlenceli oyunlar bulunmaktadır.

Gibi oyunlar oynayabilirsinizminecraft, Tetris, Crazy Ball Run, Space Buggy vb. hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Veri kullanımları minimum düzeyde olacaktır.

Üstelik eğlencenizi kesintiye uğratan bağlantı sorunları konusunda endişelenmenize gerek yok. Web sitesinde gerçekten çok fazla reklam var, ancak oyun deneyiminizi etkilemeyecek.

Engellenmemiş Oyunlar 24 saat

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (14)

Unblocked Games 24h web sitesi, zaman geçirirken 1000'den fazla oyun oynamanıza olanak tanır. Favori oyununuzu doğrudan tarayıcınızda bile oynayabilirsiniz. Bu sitede sunulan oyunlar, 90'lı yılların çocuklarının sevdiği eski tarz flash oyunların engellenmemiş versiyonlarıdır.

Bu web sitesinde listelenen oyunların en büyük avantajı, bunları arkadaşlarınızla çok kolay bir şekilde oynayabilmenizdir. Çoğu oyun, eskidiği için Flash'tan HTML'ye dönüştürüldü. Bu, daha hızlı yüklendikleri ve daha kararlı oldukları anlamına gelir. Burada Mario, Roblox, sekiz top bilardo ve Pacman dahil pek çok harika oyun var.

Engellenmemiş Oyunlar VEVO

Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (15)

Okulda veya işteyseniz ve canınız sıkılıyorsa Unblocked Games VEVO'yu ziyaret ederek can sıkıntısına son verebilirsiniz.

Diğer engellenmemiş oyun sitelerinin aksine burada iki seçeneğiniz olacak. Çevrimiçi oyunlar tamamen çevrimiçi olarak oynanabilir veya .swf dosyaları olarak indirilebilir. Ayrıca burada çeşitli türlerde oyunların yanı sıra zevkinize uygun olarak tasarlanmış oyunlar da bulacaksınız.

Bunlar engellenmemiş en iyi okul oyunlarından bazılarıdır. Canınız sıkıldığında yüklemeye veya para ödemeye gerek kalmadan oynayabilirsiniz.

İLGİLİ KILAVUZLAR:

  • Fire Emblem Benzeri En İyi 10 Oyun (PC/Mobil)
  • Halo Infinite Game Chat'in Çalışmaması Nasıl Onarılır
  • Windows 11'de Düşük FPS Oyun Sorunları Nasıl Düzeltilir
  • OBS Oyunu Yakalamadığında 4 Kolay Çözüm
  • Apple Cüzdanına Capital One Kart Nasıl Eklenir?
Sıkıntınızı Bitirecek Okullar İçin En İyi 15 Engelsiz Oyun (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5984

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.