Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (2024)

  1. Home
  2. Zoekresultaten
  3. Oceania Cruises
  4. Sirena
  5. Hawaii Cruise vanaf Papeete naar Honolulu

15 daagse cruise met Sirena van Oceania Cruises

Catalogusprijs:

Datums en prijzen

Verdien Flying Blue Miles

Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (1)

Boek nu bij ons en verdien Flying Blue Miles

Kaart

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden.Deze externe dienst kan gegevens verzamelen over uw activiteiten. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. U kunt akkoord gaan met het gebruik van de dienst door naar Cookie-instellingen te gaan en "Externe inhoud" te accepteren.

De bovenstaande routekaart dient alleen als voorbeeld, en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Route

DagBestemmingAankomstVertrekMeer
1.

Papeete (Frans-Polynesië)

Vertrek: 20:00

20:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (62)

Papeete, oftewel ‘Water uit de mand’, is de hoofdstad van Frans Polynesië en Tahiti. Het eiland is een mengeling van prachtige baaien, witte zandstranden, tropische planten en Franse ijdelheid. Het havenstadje Papeete heeft 26.000 inwoners. Het stadje ligt aan de Noordwest kust van het Franse eilandje Tahiti en heeft een oppervlakte van 77,3 km. De haven ligt in een opening tussen het rif. Vele stalletjes en winkeltjes verkopen zwarte parels, katoenen pareo’s, sieraden van schelpen, Polynesische kleding, Franse parfums en strohoeden. ‘Le Marche’ is Papeete’s open markt en is de gehele week geopend. De markt van Papeete is duur vanwege de belastingen. Vaima Centre met haar chique winkels is het Mekka om te winkelen. Een aantal winkels blijft in de middag geopend.

2.

Bora Bora (Frans-Polynesië)

Aankomst: 08:00

08:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (63)

Dit eiland is voornamelijk bekend om haar weelderige natuur en luxueuze resorts die op het eiland zijn gevestigd. Bora Bora is een atol gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Het eiland behoort samen met onder andere Tahiti en Moorea tot Frans-Polynesië en ligt zo'n 260 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Papeete. Het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan, de 727 meter hoge Mount Otemanu, en een door een rif omgeven lagune.

3.

Bora Bora (Frans-Polynesië)

Vertrek: 19:00

19:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (64)

Dit eiland is voornamelijk bekend om haar weelderige natuur en luxueuze resorts die op het eiland zijn gevestigd. Bora Bora is een atol gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Het eiland behoort samen met onder andere Tahiti en Moorea tot Frans-Polynesië en ligt zo'n 260 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Papeete. Het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan, de 727 meter hoge Mount Otemanu, en een door een rif omgeven lagune.

4.

Raiatea (Frans-Polynesië)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 16:00

07:0016:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (65)

Ontdek de fascinerende onderwaterwereld in de diepe lagune van Raiatea, die vol zit met vis en die omgeven wordt door bergen.Raiatea, de grootste van de Leeward Eilanden, is volledig omgeven door riffen. Het heeft enkele bevaarbare doorgangen en de enige bevaarbare rivier in Frans Polynesie. Raiatea deelt een beschermde lagune met het eiland Taha'a. Het eiland biedt weelderige groene valleien, talrijke watervallen en ananas- en vanilleplantages. Een geliefd oord voor duikers en wandelaars.

5.

Rangiroa (Frans-Polynesië)

Aankomst: 09:00

Vertrek: 17:00

09:0017:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (66)

Rangiroa is een atol van de Tuamotu-archipel, die behoort tot Frans-Polynesië. Het is omgeven door een enorme lagune met talloze kleine eilandjes. De lagune is ideaal voor duikers omdat het water uitzonderlijk helder is en de temperatuur het hele jaar door aangenaam warm is. De bevolking van Rangiroa leeft voornamelijk van de visserij, het toerisme en de parelvisserij.

6.

op zee

7.

op zee

8.

op zee

9.

op zee

10.

op zee

11.

Kahului (VS)

Aankomst: 09:00

Vertrek: 18:00

09:0018:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (67)

Bekend vakantieplaatsje met rondom mooi natuurschoon, waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige strand. Ook bijzonder om te snorkelen of te duiken.
Maui is het tweede grote eiland en heeft als bijnaam het ‘eiland der valleien, vernoemd naar de halfgod ‘Maui en gevormd door het samensmelten van twee vulkanen wat nu de Central Valley wordt genoemd. Het eiland zou de vorm hebben van het hoofd en bovenlichaam van de halfgod. Het hoofdstadje heet Lahania, het eiland is op Oahu na de populairste vakantie bestemming van Hawaï met vooral rust, zeer uitbundig natuurschoon, sprookjesachtig natuurschoon, een unieke flora afgewisseld door talrijke watervallen, steile rotskusten en lange witte stranden en een kristalheldere Oceaan. De bekendste vakantieplaatsen zijn Ka’nanpali en Kapalua in het noordwesten, Makena / Kihei / Wailea aan de zuidkust en Kuhului hebben mooie stranden waar men kan zwemmen, snorkelen en duiken. Er wonen ongeveer 118.500 mensen, heeft een kustlijn van 193 km en de hoogste berg is de Haleakala slapende vulkaan (3055 m). Puu Kukiu Mountains is de natste plaats van de wereld dus daarmee is er een prachtige planten en bomengroei.

12.

Nawiliwili (Kauai, Hawaii, VS)

Aankomst: 08:00

Vertrek: 17:00

08:0017:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (68)

Kauai ishet eerste eiland van Hawaï wat kapitein James Cook ontdekte. Dit “eiland der tuinen” wordt als het mooiste van de hele eilandketen beschouwd maar ook een der oudste met natuurschoon, lange witte zandstranden, regenwouden en watervallen. Eeuwenlange weersinvloeden hebben het tot een groen paradijs gemaakt.
Water is er in overvloed want de 1598 meter hoge Mount Waialeale is ook een van de vochtigste plaatsen ter wereld (12 meter per jaar). De Wailula Rivier is de enige bevaarbaren rivier van de Hawaï eilanden. Lihue in het zuidoosten is het economische en bestuurlijke centrum van het eiland en wonen de meeste bewoners. Volgens de legende woonden er voor de kolonisatie een volkje de “Menehune” genoemd. Ze waren klein, ijverig en schuw en zij bouwden ’s nachts omdat zij het zonlicht veranderden in steen. Er zijn wel aanwijzingen dat dit volk van lilliputters werkelijk bestaan zouden hebben. Dit eiland was ook geliefd bij filmmakers en hebben succesvolle films “South Pacific”en “Jurassic Park” opgenomen.
Naviliwili Bay is een van de fraaie baaien waar o.a. cruiseschepen afmeren om hun passagiers van boord te laten gaan om hen de gelegenheid te geven dit schitterende eiland te ontdekken.
Vanaf dit eiland is het “verboden eiland Niihau” te zien. Hier wonen 125 volbloed Hawaiianen, niet toegankelijk voor bezoekers (tenzij uitgenodigd), in handen van de fam. Robinson die voor dit isolement heeft gekozen om de oorspronkelijke cultuur te behouden. Het eiland is zelfvoorzienend, de bewoners zijn vrij om het eiland te verlaten en staat bekend om haar prachtige schelpensieraden.

13.

Kailua-Kona (Hawaii, VS)

Aankomst: 09:00

Vertrek: 18:00

09:0018:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (69)

Zwarte stranden, vele winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Het eiland is de geboorteplaats van de bekende vorst Kamehameha die de andere eilanden onder een bestuur bracht. De Engelse kapitein James Cook belandde hier in 1778 en stierf hier bij Kealakekua Bay aan de westkust.
Er is een grote verscheidenheid aan natuurschoon, landschappen en klimaattypen wat zich kenmerkt in sombere lavawoestijnen, weelderige tropische regenwouden, rustige stranden, sneeuwbedekte bergen, enorme veehouderijen, kleine tuinen met orchideeën, restanten van de Polynesische beschaving en futuristische observatoria die de ruimte tracht te ontsluieren. Op dit eiland zijn vele bergen met als grootste bergrug de Mauna Loa (dikwijls met sneeuw bedekt) en de Mauna Kea is de hoogste berg (4185 m) waarvan het restant van de hoogte (11.000 m) zich onderwater bevindt.

Hilo is op een na de grootste stad van Hawaï en heeft ongeveer 45.000 inwoners. Hier valt dagelijks nogal wat regen waardoor het een prachtige flora en fauna heeft met schitterende regenbogen. Het is een charmant plaatsje met goede restaurantjes, leuke winkeltjes en idyllische lokaties. Restauratie in het centrum heeft de historische achtergrond van Hilo laten herleven.

In het National Vulcano Park bevindt zich de meest actieve vulkaan ter wereld, de Kilaua. Ook Waipio Valley met zeekliffen en watervallen in een prachtige tropische omgeving is zeker een bezoek waard. Lavavelden, regenwouden en een woeste kustlijn vindt u in het plaatsje Puna. Verder kan men op Hawaï paardrijden, diepzeeduiken, vissen, snorkelen en zeer mooie wandelingen maken. Aan de noordwestkust zijn oude visvijvers, rotstekeningen, tempels (heiau) en andere herinneringen aan het verleden.

14.

Hilo (VS)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 16:00

07:0016:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (70)

Charmant plaatsje met goede restaurantjes, winkeltjes en idyllische locaties. Ook is hier The Farmers Market, een dagelijkse markt met leuke kraampjes. Het eiland Hawaï staat beter bekend als “The Big Island” om verwarring te voorkomen met de eilandengroep Hawaï. Het heeft een oppervlakte van 10.450 km2 (groter dan alle eilanden samen), een inwonersaantal van 148.000 en een kustlijn van 428 km. Geologisch gezien het jongste eiland en door regelmatige vulkanische uitbarstingen groeit het eiland in het zuiden en zuidoosten nog steeds. Groot HawaÏi wordt ook wel het vulkaan- of orchidee eiland genoemd. Hier is de bakermat van de Hawaiiaanse beschaving en vermoedelijk het eerste eiland waar de Polynesiërs landden. Ook is het de geboorteplaats van de bekende vorst Kamehameha die de andere eilanden onder een bestuur bracht. De Engelse kapitein James Cook belandde hier in 1778 en stierf hier bij Kealakekua Bay aan de westkust. Er is een grote verscheidenheid aan natuurschoon, landschappen en klimaattypen wat zich kenmerkt in sombere lavawoestijnen, weelderige tropische regenwouden, rustige stranden, sneeuwbedekte bergen, enorme veehouderijen, kleine tuinen met orchideeën, restanten van de Polynesische beschaving en futuristische observatoria die de ruimte tracht te ontsluieren. Op dit eiland zijn vele bergen met als grootste bergrug de Mauna Loa (dikwijls met sneeuw bedekt) en de Mauna Kea is de hoogste berg (4185 m) waarvan het restant van de hoogte (11.000 m) zich onderwater bevindt. HILO / KENO Hilo is op een na de grootste stad van Hawaï en heeft ongeveer 45.000 inwoners. Hier valt dagelijks nogal wat regen en daarmee niet zo erg geliefd bij de toeristen echter het heeft een prachtige flora met schitterende regenbogen.

15.

Honolulu (VS)

Aankomst: 07:00

07:00
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (71)

Honolulu is de hoofdstad van Hawaï. Op dit eiland vindt u de beroemde baai van Pearl Harbour. Geniet van de heerlijke temperaturen en de prachtige parken en tuinen. Met een bevolking van 390.738 is het de grootste stad tussen Amerika en Azië. De belangrijkste bezienswaardigheden op Hawaï zijn het monument op Pearl Harbor en Punchbowl National Cemetery, het King's Palace en de uitgedoofde vulkanen "Diamond Head" en "Koko Head".Honolulu, betekent de ‘beschermde baai’ is een levendige ruim opgezette wereldstad, met vele inwoners, allerlei nationaliteiten en is sinds midden 1900 de hoofdstad van Hawaï. De plaastselijke bevolking noemde de haven eerst “Kulolia”, in 1794 kapitein William Brown met de Buttersworth “Fair Haven”en later “Brown Harbour”. De haven was zeer belangrijk voor de handel en als steunpunt voor walvisvaarders. Het centrum is vrij klein en bestaat uit de waterkant met de Aloha Tower, havenwijk, zakenwijk, winkelwijk, Chinatown en het Capital District. In dit gedeelte het enige koninklijke paleis van de VS, Iolani Palace uit 1882 en vlakbij het enige standbeeld van de bekende koning Kamehameha.

Overzicht standaard diensten

De reissom geldt per persoon en is inclusief:

  • Cruises

    • De cruise van Papeete (Frans-Polynesië) / naar Honolulu (VS)
    • Alle havenbelastingen en taksen
    • Deelname van alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord
  • Selectie dranken aan boord

    • Alcoholisch Drankpakket1
    • Alle frisdranken aan boord
  • Fooien

    • Fooien aan boord
  • Catering aan boord

    • Alle maaltijden (specialiteitenrestaurants gratis)2
  • Bijzondere events aan boord

    • Gebruik van sportaanbiedingen
  • Service tijdens de reis

    • 24-uurs hutservice
  • Overige diensten

    • Gratis gebruik van de pendelbussen tussen het schip en het stadscentrum (indien beschikbaar)
  • Extra's

    • 800 USD excursietegoed per hut3
    • Gratis internet4
  • 1)Champagne, wijn en bier bij de maaltijden
  • 2)Restaurant La Reserve tegen betaling
  • 3)Geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut
  • 4)2 Internettoegangen per hut gedurende de gehele reis

Cruise Travel biedt u de volgende extra’s aan:

  • Services

    • Service met persoonlijk contact
    • Onafhankelijk advies
    • 7 dagen per week bereikbaar
    • 24 u bereikbaar voor noodsituaties
    • Inclusief servicekosten
    • Inclusief Calamiteitenfonds

Boek nu bij ons en verdien Flying Blue Miles!

  • Dat is hoe het werkt

    • Geef uw Flying Blue nummer op tijdens het boekingsproces.
    • U ontvangt één mijl voor elke uitgegeven euro aan uw cruise.
    • De mijlen worden binnen een maand na uw reis aan uw Flying Blue account toegevoegd.

Niet inbegrepen zijn:

  • Persoonlijke uitgaven aan boord

  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.

  • Uitstapjes aan land, rondritten, tochten

  • Reisverzekeringen

Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (72)
Pakket: Cruise All Inclusive Extra

In dit pakket zijn naast de standaard services geen extra’s inbegrepen.

Voor deze reis zijn de volgende Algemene voorwaarden van toepassing

Reisvoorwaarden:

Voor deze reis zijn de algemene voorwaarden en condities van de organisator van toepassing

Houdt u er rekening mee dat de weergegeven prijzen speciale tarieven zijn en onderhevig zijn aan speciale betalings- en annuleringsvoorwaarden. De weergegeven cruises, prijzen, vaarschema's etc. zijn niet bindend en kunnen gewijzigd worden door de rederij.

De reiziger is verplicht zich te houden aan de door de dienstverleners voorgeschreven maatregelen ter beheersing en bestrijding van de COVID-19 pandemie om de veiligheid van alle reizigers en medewerkers te waarborgen conform de richtlijnen van de overheid. Alle gevolgen die voortvloeien uit het niet naleven van de voorschriften, evenals kosten die nodig zijn om hieraan te voldoen (bijvoorbeeld verplichte PCR-test), zijn voor rekening van de reiziger.

Dekkenplan - Sirena

Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (73)

Buitenhutten

D - Ocean View Stateroom
Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (74)

De foto van deze hut geldt als voorbeeld en is voorbehouden van wijzigingen.

  • ca. 15 vierkante meter

  • Patrijspoort

  • Queen-size prestige tranquility bed

  • Marmeren en granieten badkamer met douche/toilet

  • Föhn

  • Bvlgari Toiletartikelen

  • Badjas en slippers

  • Kaptafel

  • Zithoek met bank

  • Bureau

  • Satelliet-tv, flatscreentelevisie

  • DVD-speler

  • Minibar (alcoholvrije dranken inbegrepen)

  • Kluis

  • Satelliet telefoon service en service voor mobiele telefoon

  • Voltage 110 - 220 volt

  • 24-uurs roomservice (bezorging)

  • W-LAN (met toeslag)

    • Voorsteven

      Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (75)

      Achtersteven

      Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (76)

      Klantbeoordelingen - Sirena

      61 Beoordelingen

      3,9 / 5 Zeer goed

      Details van de totale beoordeling

      4,2 / 5 Schip algemeen

      3,9 / 5 Hut

      4,4 / 5 Culinair

      2,8 / 5 Entertainment

      3,3 / 5 Sport

      3,5 / 5 Wellness & spa

      4,3 / 5 Service / In- en uitcheck

      Aantal aanbevelingen

      88,5%

      Alle opmerkingen

      5 Sterren

      13.1% 5 Sterren

      x 8
      4 Sterren

      67.2% 4 Sterren

      x 41
      3 Sterren

      19.7% 3 Sterren

      x 12

      Beoordelingen

      61 klant evaluaties3,9 / 5 Zeer goed

      Hawaii Cruisereizen - cruise aan boord van de Sirena , van Papeete (Frans-Polynesië) tot Honolulu (VS) (2024)
      Top Articles
      Latest Posts
      Article information

      Author: Duane Harber

      Last Updated:

      Views: 5575

      Rating: 4 / 5 (71 voted)

      Reviews: 94% of readers found this page helpful

      Author information

      Name: Duane Harber

      Birthday: 1999-10-17

      Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

      Phone: +186911129794335

      Job: Human Hospitality Planner

      Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

      Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.