15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (2024)

Школи та робочі місця запобігають відволіканню учнів і співробітників на ігри, блокуючи їх. Тим не менш, погравши в кілька ігор протягом робочого дня, ви можете розслабитися перед наступним завданням.

У вас може виникнути спокуса з’ясувати, як налаштувати параметри безпеки телефону чи ноутбука, щоб ви могли грати в заблоковані ігри. Але натомість ви можете грати у чудові розблоковані ігри, тож вам не доведеться турбуватися. Ось деякі з найкращих розблокованих ігор для школи.

Ігри для школи Unblocked End Your Boredom 2024

Ігрова індустрія пропонує різноманітні жанри, які дають час і забезпечують розвагу. Ігри можна класифікувати відповідно до ваших уподобань.

Однак ви можете зустріти блокування на кількох веб-сайтах онлайн-ігор у вашій школі. Ось чому вам слід вибирати розблоковані ігрові сайти. Зазвичай це портали на основі HTML, які дозволяють користувачам грати в онлайн-ігри.

На наступних веб-сайтах ви можете грати в ігри без обмежень, незважаючи на обмеження, накладені різними школами та установами. Перегляньте ці розблоковані ігри, щоб скоротати час, коли вам нудно.

Ігри Google

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (1)

Ми одразу згадуємо ігри Google, коли обговорюємо розблоковані ігри. Це розширення, яке ви можете встановити у своєму браузері.

Ви можете грати в неї будь-коли. Оскільки Google керує іграми, і вони доступні в пошуку Google, малоймовірно, що вони будуть заблоковані.

Ігри можна грати безпосередньо з браузера або встановивши розширення Chrome. Ви можете зробити це, ввівши в адресному рядку «Ігри Google». На сторінці результатів пошуку ви знайдете ігри, перелічені вгорі, де ви можете відразу в них грати.

Вам більше нічого не потрібно, щоб грати в них. Існує навіть цілий ряд жанрів на вибір, наприклад бойовик, гонки, пригоди, спорт тощо.

Біг 3

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (2)

Running three починається з вибору між двома режимами. Потім вони візьмуть під контроль інопланетянина, здатного стрибати та перетинати перешкоди, щоб дістатися до визначеного пункту призначення без травм. Плавна графіка та прості елементи керування роблять Run 3 досить захоплюючим.

На додаток до всіх рівнів і досягнень, він пропонує багато викликів. Крім того, ви навіть можете збирати енергетичні елементи під час бігу. Потім ви можете використовувати ці енергетичні клітини, щоб розблокувати додаткових прибульців.

Розблоковано Games Pod

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (3)

Ми знайшли цей веб-сайт досить цікавим. Він був розроблений з цікавими елементами, щоб дати вам відчуття ігрового середовища, щойно ви заходите на веб-сайт. Наші діти 90-х у дитинстві дуже весело грали в ці класичні ігри.

Тут доступні різноманітні категорії, як-от пригоди, дії, захист, головоломки та спорт. Ігри тут не погані і неякісні.

Всі ігри тут найвищої якості. Тут можна грати в Jetpack Rusher Driving Force 4, Moto X3M for Winter та багато інших чудових ігор.

Нудно, брат

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (4)

Bored Bro також є веб-сайтом із креативним інтерфейсом, який змушує вас залишатися тут довше. На веб-сайті небагато ігор, але всі перелічені неймовірні. Грайте тут у різноманітні ретро-ігри, які ми всі любимо.

Серед представлених ігор є хіти всіх часів, такі як Sonic, Super Mario, Mickey Mouse Sonic, Tailssky Patrol тощо. Усі ці ігри надзвичайно популярні. Весь контент доступний онлайн безкоштовно і не потребує одноразового завантаження, як на інших порталах.

Surviv.io

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (5)

Це ще одне розширення лише для Chrome. Після встановлення він дозволяє користувачам грати в гру surviv.io. На відміну від попереднього розширення Chrome, яке ми обговорювали, доступна лише одна гра.

Survival.io — це набагато більш захоплююча та приваблива гра. Тому немає необхідності надавати користувачеві незліченні варіанти на вибір. Це так само просто, як увімкнути розширення та дозволити surviv.io взяти на себе контроль.

Pac-Man Google Doodles

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (6)

Серед найпопулярніших ретро-ігор Pac-Man є, мабуть, найвідомішою. Більшість дорослих виросли, граючи в Pac-Man. Незважаючи на високу інтенсивність, він також викликав звикання.

Pac Man залишається однією з найулюбленіших ігор, незважаючи на еволюцію ігор і зміни в ігровій сцені. Ця гра все ще доступна онлайн.

Крім того, ви можете побачити це в публікації Google Doodles до 30-ї річниці. Ви можете повернутися в часі в 90-ті і знову пережити ностальгію.

BoredButton

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (7)

Цей веб-сайт має на меті усунути нудьгу з життя людей, про що свідчить назва. Це захоплюючий веб-сайт, який запрошує вас поринути у світ цікавих ігор, натиснувши червону нудну кнопку.

Натиснувши на веб-сайті червону кнопку «нудно», ви перейдете до випадкової гри. Щоб зробити це інтерактивним, вони запитують вашу дату народження або надають цікаві факти та ігри на основі вашої дати народження.

Ви можете знову натиснути кнопку «набридло», щоб завантажити іншу гру, якщо ви знайдете випадково вибрану гру, яка вам не цікава. У вільний час ви можете кілька разів пропускати доступні ігри, щоб знайти нові та цікаві ігри.

Щасливі колеса

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (8)

Грати в Happy Wheels дуже весело. Багатьом людям це подобається, тому що герої можуть зазнати жахливих смертей. Але, незважаючи на свій веселий характер, він може бути досить жахливим.

Гра поєднує в собі фізику регдолла з геймплеєм із бічним прокручуванням, де гравці намагаються дійти до фінішу неушкодженими або збирати жетони.

У Happy Wheels є кілька персонажів і рівнів. Незважаючи на те, що ігровий процес гри може здатися простим, досягнення його мети точно не є таким. Це все «через» смертельні пастки, через які вам доведеться пройти.

Ігри IO

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (9)

Подібно до ігор Google, ігри IO можна порівняти з ними. Ви можете вибрати з великої кількості ігор на сайті. В ігри можна грати, використовуючи звичайне підключення до Інтернету.

У ці ігри можна грати постійно, і вам не доведеться їх завантажувати чи платити за них. В ігри з IO games можна грати з друзями або іншими людьми по всьому світу. Ви можете грати в ігри IO онлайн і знайомитися з новими людьми, щоб покращити свій ігровий досвід.

Це фантастичний веб-сайт, який вам сподобається, коли ви почнете ним користуватися. І вам більше не набридне грати в одиночні ігри. Ви також можете знайти нових друзів онлайн і грати з ними в ігри, приєднавшись до їхніх каналів Discord для певних ігор.

Ігри SonSaur

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (10)

Ось ще один чудовий і безкоштовний сайт для онлайн-ігор на основі HTML. Тут ви можете знайти безліч різноманітних ігор, тому кожен знайде щось для себе.

Є чудовий вибір для любителів спорту, бойовиків і пригод. Вони також надають HTML і WebGL, а також Construct3 і ваші старомодні Flash-ігри.

Для доступу до ігор SonSaur не потрібні завантаження чи встановлення. Усі вони безкоштовні для гри та доступні онлайн. Єдина вимога – підключення до Інтернету.

Входити в систему не потрібно. Ви можете грати відразу. У магазині Google Play є програма для Android, яку ви можете встановити, якщо бажаєте грати на пристрої Android.

Ігри про броню

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (11)

На цьому веб-сайті доступні різноманітні ігри. Пропонуючи широкий вибір ігор у кількох жанрах, таких як аркадні ігри, пригодницькі ігри, ігри-головоломки тощо, він може здатися, що будь-який інший веб-сайт у цьому списку.

Однак цей сайт має перевагу над іншими через оригінальні ігри. Гравці також можуть оцінювати ігри на веб-сайті. Іншими словами, користувачеві не доведеться витрачати час на пошуки потрібної гри.

Худа мат

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (12)

Ігри розроблені спеціально для того, щоб допомогти вам залучитися та вивчити математику. Наше загальне сприйняття математики полягає в тому, що вона одноманітна і не допомагає нам у повсякденному житті.

Через це математику можна боятися і не любити. Отже, перевірте цей веб-сайт. Вибирайте з різних цікавих способів вивчення математики, які допоможуть вам покращити ваші здібності, водночас викликаючи ваш інтерес.

Розблоковані ігри 99

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (13)

У наш список також входять Unblocked Games 99. Цей веб-сайт також може задовольнити ваші ігрові потреби, коли ви не заходите на вищезгадані веб-сайти, а ваша мережа блокує ігрові сайти. Google Sites розміщує веб-сайт. На сайті є багато цікавих ігор.

Ви можете грати в такі ігриMinecraft, Tetris, Crazy Ball Run, Space Buggy тощо без проблем. Їх використання даних буде мінімальним.

Більше того, вам не доведеться турбуватися про проблеми з підключенням, які перервуть ваше задоволення. На веб-сайті справді багато реклами, але це не заважатиме вашому ігровому досвіду.

Розблоковані ігри 24 години

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (14)

На веб-сайті Unblocked Games 24h можна грати в понад 1000 ігор, проводячи час. Ви навіть можете грати в улюблену гру прямо у своєму браузері. Ігри, запропоновані на цьому сайті, є розблокованими версіями старих флеш-ігор, які подобалися дітям 90-х.

Головною перевагою ігор, перелічених на цьому веб-сайті, є те, що ви можете легко грати в них зі своїми друзями. Більшість ігор було перетворено на HTML із Flash, оскільки він застарів. Це означає, що вони завантажуються швидше та стабільніші. Тут є багато чудових ігор, зокрема Mario, Roblox, більярд із вісьмома кульками та Pacman.

Розблоковані ігри VEVO

15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (15)

Якщо ви в школі чи на роботі і вам нудно, ви можете покінчити з нудьгою, відвідавши Unblocked Games VEVO.

Тут у вас буде два варіанти, на відміну від інших розблокованих ігрових веб-сайтів. У онлайн-ігри можна грати повністю онлайн або завантажити як файли .swf. Крім того, тут ви знайдете ігри різних жанрів, а також ігри, створені на ваш смак.

Це одні з найкращих розблокованих шкільних ігор. Ви можете грати в них, коли вам нудно, без необхідності встановлювати або платити за них.

ПОВ'ЯЗАНІ ПОСІБНИКИ:

  • Топ-10 найкращих ігор, таких як Fire Emblem (ПК/Мобільний)
  • Як виправити те, що чат Halo Infinite не працює
  • Як вирішити проблеми з іграми з низьким FPS у Windows 11
  • 4 простих виправлення, коли OBS не захоплює гру
  • Як додати картку Capital One до Apple Wallet
15 найкращих розблокованих ігор для шкіл, щоб покінчити з нудьгою (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5959

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.