15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (2024)

Școlile și locurile de muncă împiedică elevii și angajații să fie distrași de jocuri prin blocarea acestora. Cu toate acestea, jocul la câteva jocuri în timpul zilei de lucru vă poate oferi câteva momente de relaxare înainte de a începe următoarea sarcină.

Ar putea fi tentant pentru tine să-ți dai seama cum să-ți modifici setările de securitate ale telefonului sau laptopului, astfel încât să poți juca acele jocuri blocate. În schimb, puteți juca jocuri grozave, deblocate, așa că nu este nevoie să treceți prin bătăi de cap. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri pentru școală deblocate.

Jocuri pentru școală Unblocked End Your Boredom 2024

Industria jocurilor de noroc oferă o varietate de genuri care trec timpul și oferă divertisment. Jocurile pot fi clasificate în funcție de preferințele dvs.

Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați blocuri pe mai multe site-uri de jocuri online de la școala dvs. Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți site-uri de jocuri deblocate. Acestea sunt de obicei portaluri bazate pe HTML care permit utilizatorilor să joace jocuri online.

Următoarele site-uri web vă permit să jucați jocuri fără restricții, indiferent de restricțiile impuse de diferite școli și instituții. Consultați aceste jocuri deblocate pentru a trece timpul când vă plictisești.

Jocuri Google

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (1)

Ne gândim imediat la jocurile Google când discutăm despre jocurile deblocate. Aceasta este o extensie pe care o puteți instala pe browser.

Îl poți juca oricând. Deoarece Google gestionează jocurile și sunt disponibile în căutarea Google, este puțin probabil ca acestea să fie blocate.

Jocurile pot fi jucate direct din browser sau prin instalarea extensiei Chrome. Puteți face acest lucru tastând „Jocuri Google” în bara de adrese. Pe pagina cu rezultatele căutării, veți găsi jocurile listate în partea de sus, unde le puteți juca imediat.

Nu ai nevoie de nimic altceva pentru a le juca. Există chiar și o gamă largă de genuri din care să alegeți, cum ar fi acțiune, curse, aventură, sport etc.

Run 3

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (2)

Alergarea trei începe cu alegerea dintre două moduri. Apoi, ar prelua controlul asupra unui extraterestru capabil să sară și să alerge peste obstacole pentru a ajunge la destinația desemnată fără răni. Grafica sa netedă și controalele simple fac din Run 3 să fie destul de captivant.

Pe lângă toate nivelurile și realizările, oferă multe provocări. Pe lângă asta, poți chiar aduna celule energetice în timp ce alergi. Puteți folosi apoi acele celule de energie pentru a debloca extratereștri suplimentari.

Podul de jocuri deblocat

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (3)

Am găsit acest site a fi destul de interesant. A fost conceput cu elemente interesante pentru a vă oferi o senzație de mediu de joc de îndată ce intrați pe site. Copiii noștri din anii 90 s-au distrat foarte mult jucând aceste jocuri clasice în copilărie.

O varietate de categorii sunt disponibile aici, cum ar fi aventură, acțiune, apărare, puzzle-uri și sport. Jocurile de aici nu sunt proaste sau de calitate scăzută.

Toate jocurile de aici sunt de cea mai bună calitate. Puteți juca Jetpack Rusher Driving Force 4, Moto X3M pentru iarnă și multe alte jocuri grozave aici.

plictisit frate

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (4)

Bored Bro este, de asem*nea, un site web cu o interfață creativă care te face să stai mai mult timp. Nu există multe jocuri pe site, dar cele enumerate sunt toate incredibile. Joacă aici o mare varietate de jocuri retro pe care le iubim cu toții.

Printre jocurile lor prezentate se numără hituri din toate timpurile, cum ar fi Sonic, Super Mario, Mickey Mouse Sonic, Tailssky Patrol etc. Toate aceste jocuri sunt extrem de populare. Tot conținutul este disponibil online gratuit și nu necesită o singură descărcare, ca și alte portaluri.

Surviv.io

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (5)

Aceasta este o altă extensie numai pentru Chrome. Când este instalat, permite utilizatorilor să joace jocul surviv.io. Spre deosebire de extensia Chrome anterioară despre care am discutat, este disponibil un singur joc.

Survival.io este un joc mult mai captivant și captivant. Prin urmare, nu este nevoie să oferiți nenumărate opțiuni pentru ca utilizatorul să aleagă. Este la fel de simplu ca să activați extensia și să lăsați surviv.io să preia controlul.

Pac-Man de la Google Doodles

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (6)

Printre cele mai populare jocuri retro, Pac-Man este probabil cel mai cunoscut. Majoritatea adulților au crescut jucând Pac-Man. În ciuda intensității sale mari, a creat și dependență.

Pac Man rămâne unul dintre cele mai îndrăgite jocuri, în ciuda evoluției jocurilor și a schimbărilor din scena jocurilor. Acest joc este încă disponibil online.

Ca alternativă, îl puteți vedea în publicația Google Doodles pentru cea de-a 30-a aniversare. Poți să te întorci în timp în anii 90 și să retrăiești nostalgia.

BoredButton

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (7)

Acest site web își propune să elimine plictiseala din viața oamenilor, așa cum este indicat de nume. Este un site fascinant care te invită să intri într-o lume a jocurilor interesante când dai clic pe butonul roșu plictisitor.

Făcând clic pe butonul roșu plictisit de pe site, veți ajunge la un joc aleatoriu. Pentru a-l face interactiv, ei vă cer data nașterii sau vă oferă fapte distractive și jocuri bazate pe data nașterii dumneavoastră.

Puteți apăsa din nou butonul plictisit pentru a încărca un alt joc dacă găsiți un joc selectat aleatoriu care nu este interesant pentru dvs. În timpul liber, puteți continua să săriți peste jocurile disponibile de mai multe ori pentru a găsi jocuri noi și interesante de jucat.

Roți fericite

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (8)

Este foarte distractiv să joci Happy Wheels. Mulți oameni se bucură de asta, deoarece personajele pot suferi morți îngrozitoare. Dar, în ciuda naturii sale distractive, poate fi destul de terifiant.

Jocul combină fizica ragdoll-ului cu jocul cu derulare laterală, în care jucătorii încearcă să ajungă intact la linia de sosire sau să colecteze jetoane.

Există mai multe personaje și niveluri în Happy Wheels. Chiar dacă jocul poate părea ușor, atingerea obiectivului cu siguranță nu este. Totul este „din cauza” capcanelor mortale prin care trebuie să navighezi.

Jocuri IO

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (9)

Similar cu jocurile Google, jocurile IO pot fi comparate cu acestea. Puteți alege dintr-o mare varietate de jocuri de pe site. Jocurile pot fi jucate folosind conexiunea dvs. web normală.

Jocurile sunt gratuite pentru totdeauna și nu va trebui să le descărcați sau să plătiți pentru ele. Jocurile din jocurile IO pot fi jucate cu prietenii tăi sau cu alte persoane din întreaga lume. Puteți juca jocuri IO online și puteți întâlni oameni noi pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Este un site fantastic pe care îl vei iubi odată ce vei începe să-l folosești. Și nu te vei mai plictisi să joci jocuri single-player. De asem*nea, puteți să vă faceți noi prieteni online și să jucați jocuri cu ei, alăturându-vă canalelor lor Discord pentru anumite jocuri.

Jocuri SonSaur

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (10)

Iată un alt site minunat și gratuit pentru a juca jocuri online bazate pe HTML. Puteți găsi o mulțime de jocuri diferite aici, așa că există ceva pentru toată lumea.

Există o selecție excelentă pentru iubitorii de sport, acțiune și aventură. De asem*nea, oferă HTML și WebGL, precum și Construct3 și jocurile dvs. Flash de modă veche.

Nu sunt necesare descărcări sau instalări pentru a accesa jocurile SonSaur. Toate sunt gratuite și disponibile online. Singura cerință este o conexiune la internet.

Conectarea nu este necesară. Puteți juca imediat. Magazinul Google Play are o aplicație Android pe care o puteți instala dacă preferați să jucați pe un dispozitiv Android.

Jocuri cu armuri

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (11)

Pe acest site sunt disponibile o varietate de jocuri. Deși oferă o selecție largă de jocuri din mai multe genuri, cum ar fi jocuri arcade, jocuri de aventură, jocuri puzzle etc., ar putea părea ca orice alt site din această listă.

Cu toate acestea, acest site are un avantaj față de altele datorită jocurilor originale. Jucătorii pot evalua jocurile și pe site. Cu alte cuvinte, utilizatorul nu va trebui să piardă timpul căutând jocul potrivit.

Hooda Math

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (12)

Jocurile sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă implicați și să învățați matematica. Percepția noastră comună despre matematică este că este monotonă și nu ne ajută în viața de zi cu zi.

Matematica poate fi de temut și dezamăgit din această cauză. Deci, verificați acest site. Alegeți dintre diverse moduri distractive de a învăța matematica, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile în timp ce vă trezesc interesul.

Jocuri deblocate 99

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (13)

Lista noastră include și Jocuri deblocate 99. Acest site web vă poate îndeplini și nevoile de jocuri atunci când nu accesați site-urile web menționate mai sus și rețeaua dvs. blochează site-urile de jocuri. Site-urile Google găzduiește site-ul web. Există o mulțime de jocuri distractive pe site.

Puteți juca jocuri precumMinecraft, Tetris, Crazy Ball Run, Space Buggy etc., fără probleme. Utilizarea lor de date va fi minimă.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de conectivitate care vă întrerup bucuria. Site-ul web are într-adevăr o mulțime de reclame, dar nu va interfera cu experiența dvs. de joc.

Jocuri deblocate 24h

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (14)

Site-ul Jocuri Unblocked 24h vă permite să jucați peste 1000 de jocuri în timp ce treceți timpul. Puteți chiar să jucați jocul preferat direct în browser. Jocurile oferite pe acest site sunt versiunile deblocate ale jocurilor flash vechi de școală pe care copiii anilor 90 le-au iubit.

Un avantaj major al jocurilor enumerate pe acest site este că le puteți juca cu prietenii foarte ușor. Majoritatea jocurilor au fost convertite în HTML din Flash, deoarece devine învechit. Aceasta înseamnă că se încarcă mai repede și sunt mai stabile. Există o mulțime de jocuri grozave aici, inclusiv Mario, Roblox, biliard cu opt bile și Pacman.

Jocuri deblocate VEVO

15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (15)

Dacă ești la școală sau la serviciu și te simți plictisit, îți poți pune capăt plictiselii vizitând Unblocked Games VEVO.

Veți avea două opțiuni aici, spre deosebire de alte site-uri web de jocuri deblocate. Jocurile online pot fi fie jucate complet online, fie descărcate ca fișiere .swf. În plus, veți găsi aici jocuri într-o varietate de genuri, precum și jocuri adaptate pentru gusturile dvs.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune jocuri școlare deblocate. Le poți juca ori de câte ori te plictisești fără a fi nevoie să le instalezi sau să plătești pentru ele.

GHIDURI CONEXE:

  • Top 10 cele mai bune jocuri precum Fire Emblem (PC/Mobil)
  • Cum să remediați Halo Infinite Game Chat nu funcționează
  • Cum să remediați problemele de joc cu FPS scăzut pe Windows 11
  • 4 remedieri ușoare atunci când OBS nu captează jocul
  • Cum să adăugați un card Capital One în portofelul Apple
15 cele mai bune jocuri deblocate pentru școli pentru a-ți pune capăt plictiselii (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5766

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.